Florien - Massage Texel

Florien Lutke Schipholt

Massage therapeut, orthomoleculair therapeut, administratie en boekhouding

Mijn naam is Florien en ben geboren in Canada. Na vele omzwervingen woon ik sinds 1999 met veel plezier op Texel. Ik heb twee volwassen dochters die hun eigen leven hebben en een lieve man waarmee ik in Den Hoorn woon. Mijn passie is werken met mensen. Mijn carrière ben ik gestart als verpleegkundige in het OLVG. Inmiddels werk ik al een lange tijd bij Fysio Team Texel waar ik eerst alleen de administratie en boekhouding deed. Na een 3-jarige HBO-opleiding bij Esoterra, ben ik in 2016 gaan werken als massagetherapeut. Ik werk klachtgericht waarbij de behandeling gericht is op de gehele mens. Naast de fysieke massage kijk ik ook graag naar onderliggende oorzaken op emotioneel, mentaal of sociaal vlak en op orthomoleculair gebied kan een verandering in voeding of leefstijl het herstelproces bevorderen. In 2020 ben ik na vier jaar afgestudeerd als Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut. Eveneens een HBO-opleiding die ik bij Evenwijs gevolgd heb. Zowel massagetherapie als orthomoleculaire therapie zijn volwaardige therapievormen, die prima samengaan met de meeste medische behandelingen. Tevens is het een uitstekende aanvulling of ondersteuning, van bijvoorbeeld fysiotherapie en psychotherapie. Om mijn therapeutische kwaliteiten verder te verdiepen, volg ik regelmatig bijscholing en supervisie.