Osteopaat Fred Dorjée

Mijn naam is Fred Dorjée. Samen met mijn vrouw woon ik een deel van de week op Texel en nog voor een deel in Rotterdam.  In 1977 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en in 1983 heb ik mijn diploma als manueel therapeut in Utrecht behaald. (methode Van der Bijl). Sinds 1990 werk ik in mijn praktijk in de Jericholaan 61 in Rotterdam. Daarvoor heb ik bijna 12½ jaar in een ziekenhuis gewerkt. Eerst als fysiotherapeut en later als afdelingshoofd.

Inmiddels heb ik 43 jaar werkervaring, waarvan de laatste 10 jaar als gediplomeerd osteopaat.

De holistische kijk op de mens en de daarbij behorende behandelmethoden, hebben altijd mijn voorkeur gehad en in de osteopathische benadering heb ik gevonden wat ik altijd heb gezocht en nagestreefd. Wat mij bijzonder aanspreekt is dat de Osteopaat is opgeleid om op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten. Die oorzaak ligt vaak op een heel andere plaats in het lichaam dan waar de klachten worden ervaren.  Daarover leest u meer op mijn website.

In 2005 ben ik bij het IAO aan de opleiding voor Osteopathie begonnen en ben daar in 2010 afgestudeerd. Sindsdien ben ik langdurig aan de nascholings-opleiding Cursus Geïntegreerde Technieken verbonden geweest, waar ik ook als assistent bij de praktijklessen werkzaam was en daarnaast volg ik continu andere nascholingen. Onder andere heb ik verschillende cursussen gevolgd die speciaal op kinderen zijn gericht en daarnaast ook nascholingen waarbij traumaverwerking aan bod is gekomen.

Meer gespecificeerde en gedetailleerde informatie vindt u op mijn website:  www.osteopathiedorjee.nl

Sinds begin 2020 werk ik ook in het Kleine Helden huis in Rotterdam, een zorgcentrum voor prematuur geboren kinderen en hun ouders.

En het is een voorrecht om nu ook, sinds juli 2020, bij het Fysioteam als Osteopaat te mogen werken en samen met een heel team van collega’s, elk met hun specialistische kennis, om de patiënt heen te kunnen staan.

Door korte lijnen kunnen we snel en effectief met elkaar overleggen (uiteraard alleen na uw expliciete toestemming) wat de behandeling van uzelf, of uw kind ten goede komt.

 

Mijn praktijk is officieel geregistreerd en aangesloten bij het NRO en de NVO.

Het NRO (Nederlandse Registratie commissie Osteopathie) ziet er op toe dat de Osteopaat en de praktijk aan alle eisen voldoen en dat de Osteopaat nascholingen volgt, zodat u er altijd op kunt vertrouwen dat de behandeling deskundig wordt uitgevoerd.

Als u een afspraak wilt maken voor een behandeling, of meer informatie wenst dan kunt u mij bereiken op mijn mobiele nummer: 06 – 42396797

U bent van harte welkom.