Bruce - Manuele Fysiotherapie

Bruce Slort

Fysiotherapeut en MSc Manueel therapeut i.o.

Ik ben Bruce Slort, geboren in Den Helder. Ik heb mijn studie fysiotherapie gevolgd aan de Hogeschool van Amsterdam en ben in 2011 afgestudeerd. Na mijn studie heb ik tot 2018 in Den Helder gewerkt en vanaf 2018 ben ik begonnen bij Fysio Team Texel. In de loop van de jaren heb ik verschillende cursussen gevolgd zoals onder andere dry needling, medical taping en mulligan concept. In 2016 ben ik gestart met de Master of Science manuele therapie, met de studie zit ik nu in de afrondende fase. Mijn aandachtsgebied ligt in de wervelkolom gerelateerde klachten zoals rugklachten, hoofdpijn en nekklachten. Ook ben ik aangesloten bij het orthopedie netwerk. Ik hou erg veel van sporten zoals voetbal, tennis en fitness. Door mijn sport achtergrond kan ik veel variëren met oefentherapie tijdens het herstel/revalidatie en vooral in functioneel oefenen.